Našli osebo, ki se je razveselila ‘notifikejšna’ za facebook dogodek

Šokantno...

Pa se je končno zgodilo tudi to! Naše uredništvo je našlo osebo, ki jo je fb opomnik, da se bliža dogodek razveselil.

Z besedami vam ne morem opisati veselja, ki sem ga bil deležen, ko me je moj telefon spomnil na bližajoč se dogodek, ki me sicer sploh ne zanima. Po navadi me telefon opozori, ko mi punca piše kdaj se dobiva, ali pa me prijatelji vabijo na pivo in to mi gre že na živce. Zdaj pa sem končno dobil opomnik, ki me je zares razveselil,“ je za našo spletno stran povedal 28-letni Miha P. iz Vodic.

Dogodek, ko je Miha prejel opomnik nam je opisal njegov prijatelj Zdenko, ki je bil priča dogodku: „Sprva je bil nervozen, ker so mu prijatelji pisali, da bodo za vikend šli žurat. Potem, pa mu je še punca pisala, da je sama doma in naj pride k njej. To ga je zelo razjezilo. Telefon je zopet zapiskal, zvlekel ga je iz žepa in prebral kaj piše. Na ustih se mu je narisal nasmeh, začel je žareti od sreče, ko je dobil vabilo za nek brezvezen lokalni koncert.“

Miha je na svojem fb profilu blokiral vsa obvestila, razen tista o dogodkih. Tako zdaj ve, da ga vsakič, ko mu zapiska telefon, čaka ‘notifikejšn’ za nek totalno nesmiselen dogodek.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: