Navice.si so NAZAJ!

Šokantno...

Pismo odgovorne urednice

Spoštovani,

V zadnjem času se je na področju medijev dogajalo marsikaj. Najbolj slišana in brana je bila raziskava, ki so jo opravili na Medijani in je pokazala, da Slovenci v 92 % nismo zadovoljeni s slovenskimi mediji.

Vir: Medijana

Zaradi rezultatov te raziskave, je visoki vladni krog odločil, da je nujna obuditev portala Navice.si, saj so le te med ljudmi prepoznane kot edini pravi slovenski medij.

Obveščam vas, da zaradi odloka iz vladnih krogov obujamo Navice, kjer se bomo urednica in novinarji potrudili, da boste pri vsakem branju izvedeli veliko novega. Obuditev je bila urgentna, zato nujno potrebujemo nove sodelavce, saj je ekipa trenutno rahlo podhranjena (Bojan je na porodniškem dopustu, Slavica se je preselila na Madagaskar, Anica pa trenutno ni dosegljiva), zato vas lepo vabimo, da pomagate souustvarjati Navice. Če mislite, da ste najmanj pol-pismeni in večino vašega delovnega časa gledate v zrak, ter imate vsaj začeto 2. stopnjo izobrazbe, nam pišite na: [email protected]! Če ste stari pod 30 let in atraktivni, priložite še fotografijo.

Veselimo se, da bomo kmalu zopet občevali z javnostjo in vami!

Odgovorna urednica Navice.si in kreativna ekipa

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Petra

Petra

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: