Nogometaši Olimpije in Maribora bodo iz protesta blokirali mejo s Hrvaško!

Šokantno...

 

Da bo s strani UE Ljubljana odpovedani derbi med Olimpijo in Mariborom izzval mnogo jeze je bilo več kot pričakovati. Prvi odzivi so že znani; nogometaši naših dveh največjih klubov so stopili skupaj in napovedali blokado meje s Hrvaško.

To je sramota! Zelo dolgo smo se pripravljali na to tekmo. Nihče od igralcev se že dva tedna ni napil, ker želimo biti 100% pripravljeni na derbi. Zadali so nam boleč udarec, a verjemite, ne bo ostalo samo na tem. Poskrbeli bomo, da nihče več ne vstopi v Slovenijo,“ so sporočili iz zeleno-belega stadiona.

Kot smo uspeli izvedeti od vira blizu obeh klubov, sta se moštvi dogovorili, da blokirata mejne prehode s Hrvaško. Gre za prvo tako potezo v zgodovini slovenskega nogometa, saj še nobena ekipa ni poizkusila z blokado meje.

Res je, z Olimpijo smo dogovorjeni, da ne spustimo niti enega begunca v Slovenijo. Stratega Marijan Pušnik in Krunoslav Jurićić sta svoje najboljše obrambne nogometaše že poslala, da postavijo ‘catenaccio’ na mejna prehoda Brežice in Gruškovje. Držali se bomo sistema 4-4-2, če bo treba že bolj zgostiti vrste pa bomo igrali 4-5-1,“ so za Navice povedali vodilni iz NK Maribor.

Neuradno smo še izvedeli, da bodo nogometaši obeh moštev poizkusili vnesti nekaj nemira tudi na Ljubljanski maraton. Tega naj bi ogrozili tako, da bodo sredi prizorišča igrali tako imenovano ‘ševo’ oz. po domače povedano ‘pepčka’.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: