Nogometaši priznali, da jim niti najmanj ni jasno, kaj jim trenerji med tekmo želijo povedati!

Šokantno...

Končno smo našli odgovor na vprašanje, ki nam ponoči ni dalo spati. Svetovni sindikat profesionalnih nogometašev je sporočil, da igralci med tekmo pojma nimajo kaj jim trenerji govorijo.

O problematiki je za našo spletno stran spregovoril Mario Balotelli: „Veseli me, da je svetovni sindikat izpostavil to temo. Trenerji skozi celo tekmo stojijo ob igrišču, se derejo in mahajo z rokami, a jih nihče od nas nogometašev ne sliši. V bistvu je to precej smešno, človek se 90 minut dere, edina oseba, ki ga sliši pa je on sam. Najbolje je, ko me gleda, jaz se delam, da poslušam in potem še pokimam z glavo. V resnici pa niti približno ne vem kaj je želel povedati. Verjetno mi trenerji govorijo, da naj tečem nazaj v obrambo, a Mario tega pač ne bo delal.“

Zanimalo nas je tudi, kaj o tem pravijo trenerji, zato smo navezali stik z Josejem Mourinhom: „Novica me je precej razžalostila, saj sem celo življenje živel v zmoti. Mislil sem, da me moji nogometaši slišijo, ne vem zakaj, mi nihče od pomočnikov tega ni povedal. Verjetno so se zato vedno smejali, ko sem se jaz začel dreti. Ampak sem našel rešitev tudi za to, navijačem bomo pač prepovedali navijati, da bo na stadionu tišina.“

Sindikat trenerjev se z Mourinhotovim predlogom strinja in je že na FIFO poslal predlog, da morajo navijači na stadionih biti tiho, po vzoru tenisa. Tako, bodo trenerji lažje dajali navodila igralcem med samo tekmo, gledalci pa bodo imeli dovolj časa za navijanje med polčasom.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: