Nogometaši Slovenije začeli s pripravami na iskanje izgovorov za poraz proti Litvi!

Šokantno...

Izbrana vrsta Srečka Katanca se je že zbrala na Brdu. Tokrat namesto na terenu, intenzivne priprave potekajo v konferenčni dvorani. Tam se ekipa in strokovni štab pripravljata na novinarske izjave po porazu, ki ga bodo doživeli v soboto proti Litvi.

Selektor slovenske nogometne reprezentance je z vnemo, ki jo kaže ekipa zadovoljen: „Vidi se, da se fantje niso prišli hecat, ampak trdo delati. Na Youtubu smo pogledali vse izjave klubov angleške Premier lige v tej sezoni in se osredotočili na tiste od poražencev. Še dobro, da Chelsea veliko izgublja in imamo zato dosti materiala od Mourinha. Fantje kažejo proaktivnost, saj nenehno drug drugega sprašujejo za mnenje o svojih izjavah.“

Govorili smo tudi s kapetanom Boštjanom Cesarjem. Ta nam je namignil nekaj več o taktiki: „Odločili smo se, da se bomo držali dveh glavnih razlogov za poraz. To sta sodnik in pa stadion Stožice. Saj veste, da štajerci hitro zagrizejo, če za poraz obtožimo Ljubljančane in njihov stadion brez duše. Tako, da bomo za vzhodni del Slovenije propagirali poraz, ki je nastal zaradi Stožic, za ostali del Slovenije pa bo kriv sodnik.“

Ekipa je trdno odločena – proti Litvi šteje samo poraz! O tem dovolj zgovorno priča dejstvo, da se na izjave v primeru zmag sploh ne pripravljajo. „Če imaš močan plan A, plana B ne potrebuješ,“ nam je na koncu povedal selektor.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: