Nova24 išče novinarje, ki razmišljajo s svojo glavo in gledalce, ki to ne!

Šokantno...

Slovenski medijski prostor bo osvežila medijska hiša Nova24, ki bo sledila vrednotam evropske desnice.

»Zavedamo se, da to v Sloveniji ni praksa, a med svoje kadre želimo zvabiti novinarje, ki razmišljajo s svojo glavo. Razpis je že odprt in prijavljenih je že več kot sto. Še vedno pa čakamo na prvega slovenskega kandidata,« so sporočili iz najnovejše medijske hiše v Sloveniji.

Profil gledalcev je pričakovano ravno nasproten od tistega, ki si ga želijo za svoje zaposlene. Govorili smo s tipičnim SDS volilcem Jožetom S. iz Trebenj: »Meni je vseeno, kaj se bo po tej televiziji vrtelo, verjel bom vsemu. Dovolj mi je to, da je Janša zraven. Veseli me, da je vodja sprožil nekaj novega, saj sem že pogrešal protesitranje pred sodiščem in brezplačen golaž,« nam razloži Jože.

V tistem trenutku mimo pripelje BMW z zatemnjenimi stekli in odločno preglasno, z južnimi ritmi in teksti obogateno glasbo. Dogodek je Jožeta precej razburil: »Vidite, teli nam kradejo državo. Janković jih financira. V zapor z njimi! V zapor z Jankovićem!«

»Naša medijska hiša je odgovor na Pink TV. Če imajo lahko levi Pink, bomo imeli mi Novo,« so že sporočili iz Nove24.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: