Novi iPhone bo imel v imenu dodatno črko!

Šokantno...

Apple je na konferenci v San Franciscu predstavil novo verzijo mobilnika iPhone 6. Izkazalo se je, da so izpolnili velika pričakovanja, saj bo novi iPhone imel v imenu dodatno črko.

Prvi mož Appla Sam Cook še enkrat več ni razočaral. Tako, kot je bila njegova predstavitev grandiozna, tak bo tudi novi iPhone 6s. Po končani predstavitvi je spregovoril za našo spletno stran: „Ogromno truda je bilo vloženega v zadnjem letu dni. Največ časa smo namenili temu, da raziščemo kaj si naši uporabniki želijo. Ugotovili smo, da so uporabniki najbolj veseli, ko pride nekaj novega ven, pa čeprav ne gre za drugačen izdelek. Zato smo iPhone-u 6 na koncu imena dodali črko S. Odziv je zaenkrat več kot fantastičen. Ljudje že kampirajo pred trgovinami z Apple izdelki.“

Da ima Sam Cook prav smo ugotovili iz prve roke. Namreč, dobili smo izjavo oboževalca Applovih izdelkov, Damjana: „To je točno to, kar sem potreboval, da lahko porabim novih 700 €. Ker ima novi iPhone na koncu imena črko S, gre za čisto drug telefon. Ko bom s prijatelji na kavi, ga bom z veseljem postavil na mizo in se pohvalil, da gre za novo verzijo. Verjetno se mi bodo smejali, ker gre za čisto enak telefon, a jaz bom vedel, da je to 6S in ne 6.“

Damjan je takoj zatem, ko je podal izjavo za našo spletno stran odšel na Kongresni trg. Tam bo pred Apple trgovino kampiral vse do izida iPhone 6s, kar se bo zgodilo konec meseca septembra.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: