Nyberg in Månsson bosta na Kickstarterju odprla lastno Slabo banko!

Šokantno...

Vlada je iz vodstva DUTB (Slaba banka) odpoklicala Nyberga in Månssona. Slednja sta bila razrešena dolžnosti zaradi kršitve oz. nepravilnosti, a bosta v svoji viziji vztrajala – odprla bosta lasten projekt Slabe banke na Kickstarterju!

„Skandinavci smo po naravi vztrajni. Zato skupaj z Månssonom ne namerava odnehati. Če nama ni uspelo s slovensko DUTB, bova pač odprla svojo Slabo banko. Za zbiranje sredstev planirava uporabiti platformo Kickstarter. Zavedava se, da je za uspeh na Kickstarterju najbolj pomemben kvaliteten video. Najinega bo režiral Branko Djurić Djuro,“ nam je svoje namene razkril Nyberg.

Månsson je dejal, da morata za uspešen štart zbrati vsaj 1 milijon evrov. S tem bosta lahko pokrila svoje plače in nagrade za dobo enega leta. V tem času, pa bosta poizkusila pridobiti čim več prihodkov. „V Sloveniji slabih terjatev ne manjka. Prepričan sem, da bova imela veliko dela,“ je še dodal Månsson.

Režiser promocijskega videa je nad projektom navdušen. Kot nam je zaupal, ima približen scenarij že v glavi: „Pri takih stvareh je pomembno igrati na čustva gledalcev. Ko ljudje pogledajo tak video, se jim moraš smilit. To je najbolj učinkovit način za pridobivanje donacij. V filmu bomo prikazali, kako sta Nyberg in Månsson živela, ko sta še imela službo v DUTB – hitri avtomobili, nobel stanovanja, lepe ženske … – in kako živita zdaj – še vedno hitri avtomobili, nobel stanovanja in lepe ženske, ker jima je ostalo še veliko denarja od prej, ampak brez lahke službe, kjer zaslužiš več kot 20.000 € na mesec. In, ko bodo ljudje to videli, bodo začutili potrebo po tem, da jima pomagajo.“

Se bo slovenski Vladi zgodilo podobno, kot se je Facebooku in Twitterju? Oba velikana sta namreč zavrnila Briana Actona, ustanovitelja aplikacije Whatsapp, ki je bila kasneje prodana prav Facebooku za 19 milijard ameriških dolarjev. Se nam bo po Nybergu in Månssonu še kolcalo?

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: