Pahor še vedno ni vrnil pluga, ki si ga je sposodil od komunale

Šokantno...

 

Predsednik države Borut Pahor je vse od dne (2.1.2016), ko je zapadal sneg, s plugom Ljubljanske komunale odplužil neznano kam.

Da naš predsednik rad poprime za vsakršno delo ni nobena skrivnost. Videli smo ga že v raznih vlogah od pometalca cest do delavca v proizvodnji. Ker je bil december čas proslav, je časa za take aktivnosti primanjkovalo. Zato je Pahor priložnost v obliki dejstva, da je ceste pobelil sneg zagrabil z obema rokama.

Pred naše mikrofone je stopil Mustafa Hadžić iz Ljubljanske komunale, ki upravlja s plužilcem snega, ki ga zdaj že dva dneva vozi predsednik: „Prišel je sem ves navdušen. Govoril je kako bo preplužil vse ceste v naši deželi in mi s prstom kazal na zemljevid Slovenije, ki ga je privlekel iz žepa. Takoj je oblekel kombinezon in me prosil za ključe. Predsedniku pač ne moreš reči ne, zato sem mu dal ključe od mojega pluga. Skočil je v kabino, naredil selfija in odplužil v noč. Od takrat ga nisem niti slišal niti videl. Na radijsko zvezo se ne oglaša. Nekateri očividci trdijo, da so ga videli, kako je plužil čez Trojane, a to so zaenkrat samo zgodbice.“

Predsednika smo skušali poklicati na njegov mobilni telefon in se nam je tudi oglasil. Toda kot kaže je bil preveč zaseden z zmerjanjem voznika pred njim, ki naj bi se vlekel po cesti „kot odločnost Mira Cerarja.“

Če ga slučajno kdo od vas, dragi bralci opazi vas naprošamo, da ga takoj napotite v predsedniški kabinet, saj ga v tem tednu čaka veliko brezveznih svečanosti. Pa tudi Mustafa že pogreša svoj plug.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: