Pahor v skrbeh, ker bo Instagram začel skrivati všečke

Šokantno...

Spremembe, ki jih je napovedal gigant družabnih omrežji – Instagram, so v skrbi pahnili Pahorjev kabinet. Število všečkov posamezne objave bo namreč kmalu postalo skrito.

Kot kaže bo sedaj precej težje dobivati na popularnosti preko Instagrama. Po drugi strani, pa mi je to všeč, ker bom lahko objavljal normalne fotografije, brez kotalk, trobentic, delfinčkov … Sem pa zagotovo prizadet, v tem trenutek mi na misel pada samo ’emoji’ v obliki zlomljenega srčka,“ pove zvezda slovenske Instagram scene.

Veliko razočaranje vlada tudi med njegovimi sledilci. Ti obljubljajo, da bodo sedaj pač namesto všečkov delili komentarje. Kaj menijo naključni mimoidoči, pa si preberite spodaj.

Tomi (23), študent politologije: „Katastrofa! Zaradi Borutovega profila sem začel študirati politologijo. Moje sanje so, da s pomočjo zabavnih fotk na Instagramu izboljšam življenje državljank in državljanov Slovenije.“

Ranko (52), prekupčevalec rabljenih avtomobilov: „A kje je taj Instagram? A je to neka kafana?“

Pavla (83), SDS volivka: „Za to so krivi ta rdeči! Strici iz ozadja vodijo Instagram.“

Sabina (25), influencerka: „Moje srce je zlomljeno. Sedaj si bom dejansko morala kupovati obleke in ličila.“

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: