Pijano kolo prevrnilo treznega kolesarja!

Šokantno...

Danes zjutraj okoli 9:20 je v Leskovcu pri Slovenski Bistrici vinjeno kolo izgubilo ravnotežje in se skupaj s kolesarjem prevrnilo v obcestni jarek.

S Policijske postaje Slovenska Bistrica so potrdili, da je bilo kolo, ki je svojega voznika prevrnilo v jarek vinjeno. 48-letni Robert, je okoli 9:10 krenil s svojim kolesom proti trgovini, da kupi kruh, 10 jajc, pecilni prašek in 20 dag mortadele z olivami. Ob 9:20, ko je bil od trgovine oddaljen le še slab kilometer, je kolo začelo izgubljati ravnotežje in ga prevrnilo v obcestni jarek.

Kolo znamke Rog je za našo spletno stran povedalo, kaj se je zgodilo: „S sosedovim kolesom sva včeraj po koncu nogometne tekme Slovenija : Estonija odšla na eno pivo. Seveda, ni ostalo samo pri enemu, ampak sva jih na koncu spila vsak po dvanajst. V garažo sem se vrnil okoli sedme ure zjutraj. Sploh se ne spomnim, kako sem prišel domov, če vam povem po pravici. Nisem pričakoval, da bo Robert tako zgodaj šel v trgovino. Na silo sem probaval voziti v ravni liniji, a me je alkohol premagal in izgubil sem ravnotežje, ter zapeljal v jarek.“

Robert je priznal, da se je Rog podobno že vedel v preteklosti: „Moram reči, da ni prvič, da ga je tako zanašalo. Ponavadi, ko sva se vračala s kakšne veselice, ga je znalo vleči v desno, ampak nikoli ni prišlo do nesreče. Tokrat je zgleda res pretiraval.“

Policija je sporočila, da je Rog napihal 2,48 promila alkohola v krvi, kar pomeni enoletno prepoved vožnje. Poleg tega pa bo moralo kolo obiskovati skupine za samopomoč pri odvajanju od alkohola.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: