Podnajemnik stanovanja jezen na lastnika, ker mu ta vse dovoli!

Šokantno...

23-letni študent Gorazd L., ki živi v podnajemniškem stanovanju v Ljubljani za Bežigradom, ni najbolj zadovoljen s svojim najemodajalcem, saj mu ta dovoli praktično vse.

Gorazd je iz Slovenske Bistrice v Ljubljano prišel pred tremi leti, ko se je vpisal na Fakulteto za Kemijo. Za bivanje v prestolnici je najel garsonjero v Bežigrajskem BS-3. S svojim najemodajalcem pa ni najbolj zadovoljen: „Že ko sem prišel na ogled, mi je bilo vse skupaj čudno. Lastnik stanovanja je kar naprej uporabljal besedno zvezo – ni nobenega problema. Ko sem ga po parih mesecih bivanja v stanovanju vprašal, če imam lahko psa mi je takoj dovolil. Če poslušam glasbo me kliče, da dam bolj na glas, ker se še noben sosed ne pritožuje. Kdaj pa kdaj pride na ogled in mi teži, ker je vse tako čisto in pospravljeno. Zadnjič mi je prinesel dva mačja mladička, ker naj bi bilo po stanovanju premalo dlak in živalskega dreka.“

Močno smo si želeli spoznati neolikanega lastnika Roka, ki je z veseljem spregovoril nekaj besed o omenjeni temi: „Ta fant je enostavno preveč priden. Vedno plačuje najemnino v roku, nikoli se noben sosed ne pritožuje čez njega, v stanovanju je vselej vse na mestu … Od vseh študentov sem ravno jaz moral naleteti na najbolj olikanega. Ta mladina danes ni več za nikamor!“

Verjamemo, da se bo Gorazd počasi navadil biti bolj nesramen. Upamo, da bo kmalu v stanovanju kaj zakuril ali pa skozi okno vrgel vzmetnico.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: