Pogrešano malezijsko letalo našli v romunskem kombiju!

Šokantno...

Letalo, ki je že več kot mesec dni pogrešano, so razstavljeno našli v 22 let starem kombiju VW Transporter z romunsko registracijo!

Obmejna policija je v neposredni bližini mejnega prehoda Opčine med Italijo in Slovenijo zaustavila sumljivo pretovorjeno dostavno vozilo z romunsko registracijo. Izkazalo se je, da je v njem razstavljeno pogrešano malezijsko letalo. »Takoj, ko se je peljal mimo naju sem partnerju rekel, da mi ta kombi deluje pretovorjen. Zato sva se zapeljala za njim in ga ustavila. Ko sva šoferju rekla, naj odpre zadnja vrata nisva niti sanjala kaj bova videla. Odprl je vrata in pred nama je bilo na prafaktorje razstavljeno pogrešano malezijsko letalo. Ker v kabini ni bilo dovolj prostora, je motorje, krila ter rep postavil na streho,« nam je zaupal policist Robert, ki je zasačil romunskega tihotapca. Pred naše mikrofone je stopil tudi šofer Adrian, ki je letalo lastnoročno razstavil: »Potreboval sem samo gidore in kombinirke. Pravzaprav sem rabil samo ključ 13 in 16, pri motorjih pa sem rabil še kombinirke, ker me je kompresor nekaj hecal. Kerozin iz tanka sva prelila v kombi in krenila na pot. Seveda sva morala gume malce dopumpati, da se nebi vozila po platiščih. Škoda, da so me ujeli, ker sem že imel kupca, ki me je kontaktiral prek romunske bolhe.« Adriana po odluženi zaporni kazni bojda že čaka služba v DHL-u, kjer naj bi skrbel za optimizacijo prostornine tovora.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: