Policijski učenci zaradi pravih policistov zamudili prvi dan šole!

Šokantno...

Kadeti policijske akademije Tacen se danes niso udeležili pouka. Razlog za to je odsotnost pravih policajev na prehodih za pešce pred šolo.

Kot smo že vajeni, v prvih dneh šolskega pouka, policisti omogočajo šolarjem varno prečkanje ceste na prehodih za pešce v bližini šol. Gre za pojav, ki ga lahko vidimo pred vsako šolo, vendar pred policijsko ga danes nismo.

Uspeli smo dobiti izjavo Mihata, učenca Policijske akademije Tacen: »Skupaj z ostalimi kadeti smo se danes odpravili k pouku, toda do šole nismo uspeli priti. Za to so krivi pravi policisti, saj jih na prehodu za pešce v bližini šole ni bilo. Tako, da nismo uspeli varno prečkati cesto in pravočasno priti do učilnice,« nam v razočaranem tonu pove bodoči policist in doda, »s tem so pokazali, da nas ne cenijo. A prav oni so pred letom ali več bili v isti situaciji kot mi danes. Ne vem, kako jim lahko neki šolarji osnovne šole pomenijo več kot mi …«

Poklicali smo na Policijsko postajo Ljubljana Tacen, kjer so nam povedali sledeče: »Obžalujemo, da je do tega prišlo. Sicer smo na prehod za pešce pred Policijsko akademijo poslali dva policaja, ki pa sta napačno interpretirala navodila in odšla pred Policijsko šolo za pse. Obljubimo, da bosta jutri prispela na pravo lokacijo.«

Vas, dragi bralci, naprošamo, da če ob cesti opazite šolarje Policijske akademije (oblečeni so v policijsko uniformo, okrog vratu pa imajo rumeno rutko), da se ustavite in jim omogočite varno prečkanje ceste. Delite novico naprej.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: