Prihaja nov resničnostni šov: Kebab išče šefa!

Šokantno...

Na naših malih zaslonih bomo konec meseca lahko spremljali novo resničnostno oddajo. ‘Gostilna išče šefa’ je dobila konkurenco –  ‘Kebab išče šefa’.

Dvajset tekmovalcev se bo dokazovalu v kontejnerju za pripravo kebaba, ki bo postavljen na Prešernovem trgu v našem glavnem mestu. Razdeljeni bodo v dve skupini, vsaka bo imela svojega šefa. Rdeči skupini bo poveljeval mojster kebaba Aziz, ki je izkušnje nabiral s peko kebaba v Turčiji in pri nas. Končal je tudi luksuzno šolanje za mojstre te turške specialitete v Izmirju. Na čelu modre ekipe bo Prokshi. Prokshi prihaja iz majhne albanske vasice Lojme, pekel pa je že v vseh večjih Kebab okrepčevalnicah pri nas. Studijski del oddaje bo vodila ‘barovka’ Ivona Pavlović.

Vodja rdeče skupine bo tekmovalce nadziral s trdo roko: »Pozoren bom na vse detajle. Pravi mojster kebaba mora biti pripravljen delati po 20 ur na dan in imeti samo en teden neplačanega dopusta na leto. Tekmovalci ne bodo smeli lepo govoriti slovensko, ampak kot se za pravega mojstra spodobi le bežno. Za črko L, mora vedno priti črka J. Ne reče se ‘Hvala’, ampak ‘Hvalja’. Na čelu mora biti vedno malo znoja, ki sem ter tja zaide na hrano. Če kakšen kos mesa pade na tla, ga ne smeš vreči proč, vse se mora porabiti.«

»Ko stranka čaka na svoj kebab, morajo zaposleni med seboj govoriti v albanskem jeziku. To obiskovalcu da občutek, da je res prišel k pravim mojstrom. Znoj na čelu, ki ga je že omenil moj kolega, se mora porabiti za soljenje mesa. Varčevati moramo na vsakem koraku. Prav tako mora tekmovalec vedno imeti prepotene pazduhe,« je svoja načela opisal Prokshi, šef modre ekipe.

Kontejner bo na Prešernovem trgu postavljen predvidoma 25. oktobra, pet dni pred začetkom oddaje. Zmagovalec šova, bo kontejner prejel kot nagrado, skupaj z vsemi kaznimi od inšpekcij zaradi črne gradnje in dela na črno.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: