Ronaldo boljši od Messija … v igranju FIFE 14

Šokantno...

Čeprav se še vedno ne ve, kdo bo letos pograbil zlato žogo, sta zvezdnika prosti čas med poškodbo izkoristila za boj v FIFI 14 smo izvedeli pri Navicah.

Ker sta portugalski virtuoz in argentinski fenomen staknila poškodbi in imata prostega časa na pretek, sta se dogovorila za dvoboj v FIFI 14. Ronaldo, ki nastopa pod vzdevkom »GoldenBall2013« in Messi, ki se »skriva« pod vzevkom »GoldenBallAgainAndAgain« sta se včeraj udarila v kultni nogometni igri. Ronaldo je izbral NK Olimpijo, Messi pa NK Maribor. Končni rezultat je bil 4:3 za Portugalca. »Ni imel za burek. Že v prvem polčasu sem vodil 2:0, nato je on zadel dva posrečena gola in to iz kota. Zatem pa je v akcijo stopil Djermanović, ki mu je zabil še dva gola in na koncu mu tudi podarjen penal ni pomagal, zmaga je ostala pri zeleno-belih,« se je pobahal Ronaldo, ki je Olimpijo izbral, ker imajo po njegovem mnenju najboljše navijače in zapel, »Green Dragons to smo mi, navijači zeleni …« Messi se je izgovarjal nad poškodbo Tavaresa: »Posest žoge je bila 70-30 v mojo korist, imel sem 96% odstotkov natančno izvedenih podaj, potem pa mi on iz nekih brezveznih konter in ofsajda zabija dva gola na hitro, kr neki. Da bi bilo vse še huje, pa se mi je poškodoval Tavares in v igro sem moral poslati Fajića, ki pa ni bil fizično dobro pripravljen in končalo se je tako kot se je. Pa še joystick mi ni delal tako kot mora. Mu bom že vrnil, če ne drugače pa s tem, da bom spet pobral zlato žogo, hi hi hi.« Ali in kdaj bo prišlo do povratne tekme še ne vemo, bomo pa o tem nedvomno poročali. Kaj pa ti misliš, kdo si bolj zasluži zlato žogo, Ronaldo, Messi ali kdo drug?

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: