Ronaldo misli, da je on odločil finale lige prvakov!

Šokantno...

Soigralci Ronalda pri Real Madridu že cel dan poslušajo hvaljenje Portugalca. Prepričan je, da je njegov gol v podaljšku prinesel La decimo.

Real Madrid je včeraj prišel do svojega 10. naslova prvakov evrope. Po podaljšku je padel mestni tekmec Atletico, ki je povedel že v prvem polčasu, a je Ramos z golom v 93. minuti srečanja Real vrnil med žive. V podaljšku smo gledalci spremljali enosmerni promet proti vratom rdeče-belih. Najprej je zadel Bale, potem Marcelo in na koncu še Ronaldo iz najstrožje kazni za končnih 4:1. Prav zadnji gol Ronalda pa igralcem belega baleta že cel dan povzroča preglavice, saj jih Portugalec ne pusti na miru. “Že cel dan prejemam MMS-e in SMS-e od Ronalda. A si videl kako sem odločil tekmo? Kdo je car? Napiši mi na facebook, da sem legenda in podobne mi piše že od jutra. Moral sem izklopiti telefon, na internet pa sploh ne grem,” razloži Marcelo, bočni branilec pri Realu. “Verjemite, meni je najhuje, saj sva bila cimra v hotelu. Celo sobo je polepil s svojimi postri. Celo noč nisem mogle spati, ker me je spraševal, če sem videl kako je izsilil penal. Če sem videl, kako je izvedel strel iz bele točke. Če si predstavljamo kako bi mi brez njega? Če bom kupil njegov dres, da mi ga brezplačno podpiše. Na koncu sem ga res kupil, da je dal mir,” nam je povedal Fabio Coentrao, ki z Ronaldom igra skupaj tudi v reprezentanci. Ubogi Casillas se je odstranil iz interne FB skupine: “Na facebooku imamo skrito skupino, kjer objavljamo smešne slike. Npr., če kakšen soigralec smešno spi, ga nekdo slika in objavi tam notri. Enkrat smo snemali Benzemaja, kako je razbil joystick, ker je izgubil v FIFI od Khedire.Halo, kako te lahko Khedira premaga v FIFI? No v glavnem, od včeraj do danes je notri že 147 objav od Ronalda. Objavi svojo sliko od prosljavljanja in napiše, ali lahko ta objava zbere 20 všečkov? Napiše všečkaj in na privat ti napišem kako sem dosegel gol v finalu. Ne prenesem tega več, zato sem se odstranil.” Kot smo izvedeli, se bo Ronaldo nocoj odpravil na ulice Madrida, kjer bo risal grafite s svojim imenom.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: