Ronaldo prodaja svojo dodatno kost iz gležnja! Najbolj zagret za nakup je Robben!

Šokantno...

V javnost je pricurljala vest, da ima portugalski zvedznik Cristiano Ronaldo v gležnju dodatno kost, ki mu omogoča boljšo izvedbo prostih strelov. Ta je sedaj naprodaj na ebayu!

Zvezdniku Real Madrida se v zadnjih dneh veliko godi. Najprej je odločil finale Lige prvakov, zdaj je še izvedel, da ima v gležnju dodatno kost s katero še lažje zabija gole iz prostih strelov. Kost bo prodal na dražbi, saj ima kot pravi že tako ali tako preveč doseženih golov. Interesentov za nakup kar mrgoli, med njimi je tudi Arjen Robben: “Moram jo dobiti, ne glede na to koliko stane! S svojim zdravnikom sem že vse zmenjen za inštalacijo. Letos sem dal veliko golov, želim pa si zabiti tudi kakšnega več iz prostih strelov, zato bi mi kost prišla prav.” Nizozemec pa vsekakor ni edini, ki se je ogrel za “magično” koščico. Želita jo tudi Wayne Rooney in Kun Aguero. “S Kunom sva se dogovorila, da bi jo kupila skupaj. Vsak bi dal pol denarja, na zvezi pa bi prosila, da tekme delegirajo na ločene dneve tako, da si jo lahko izmenjujeva. Morava samo še najti sistem, kako bi jo lahko prenašala z ene noge na drugo,”nam je zaupal napadalec Manchester Uniteda. Če je zainteresiran smo vprašali tudi švedskega superzvezdnika Zlatana Ibrahimovića, ki je podal kratek in jedrnat odgovor: “Kdo je to Ronaldo?”

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: