Ronaldo v solzah! Kupil petdeset zavojev Panini sličic, a svojega portreta ni dobil!

Šokantno...

Superzvezdnik, Portugalec Ronaldo je danes v trafiki kupil kar petdeset zavojev Panini sličic, a svoje ni našel! Do solz ga je spravilo to, da je prejel kar sedem sličic Messija.

Reprezentanca Portugalske se bo nocoj pomerila z Nemčijo. Selektorja Paula Benta skrbi slaba volja prvega zvezdnika, ki še vedno ne more dobiti svoje sličice za album svetovnega prvenstva. “Zaprl se je v svojo sobo in nikogar ne spusti notri. Skupaj sva šla do trafike, kjer je nabavil vse sličice, ki so bile na zalogi. Zatem sva se usedla na klop in začel jih je odpirati. Skoraj v vsakem zavojčku je bila sličica od Messija. Ko jo je zagledal, jo je takoj strgal in vrgel v koš za smeti. Po desetih minutah mu je zmanjkalo zavojčkov in sklonjene glave je odšel v svojo sobo. Upam, da bo nocoj lahko igral,” nam je zaupal njegov soigralec Pepe. Ob tej priložnosti pozivamo vse bralce, da v kolikor imajo sličico Ronalda, naj jo po hitri pošti pošljejo v hotel Royal Plaza Palm v mestu Campinas. Hvala!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: