Saudski sheikh pomotoma kupil Blejsko jezero

Šokantno...

 

Sedmi najbogatejši sheikh na svetu, Tamim bin Hamad Al Thani, je zaradi manjšega nesporazuma ob pogovoru z ženo, kupil Blejsko jezero. Kljub temu, da je šlo za pomoto, ima plan, kaj storiti.

»Moja šesta žena je konec septembra praznovala rojstni dan. Zato sem jo malce začel povpraševati, kaj si letos želi za darilo. Upal sem, da bo bolj izvirna kot lani, ko si je zaželela otok na Filipinih, ampak ga niti enkrat še ni obiskala. Saj veste, podobno kot z obleko, ki ji je na začetku všeč, potem pa je nikol ne obleče,« je za Navice povedal Tamim.

»Omenila mi je, da je na facebooku zasledila stran ‘Bled in your pocket’, kjer je videla slike te naravne znamenitosti. Rekla je, da si želi jezero obiti, jaz pa sem jo razumel, da želi jezero kupiti in sem ga kupil,« nam pravi vzrok za nakup razkrije Savdijec.

Žena Zafira je bila nad darilom pozitivno presenečena: »Sicer si nisem želela, da mi ga kupi, ampak v redu. Kar je, je. Veseli me, da sem dobila boljše darilo, kot njegova peta žena, kateri je kupil Plitvička jezera. Kdo bi si želel gledati Hrvate na dopustu?«

Vir blizu enega najbogatejših ljudi na svetu nam je razkril, da bo sheikh izpumpal vodo in jo zamenjal z nafto. Vse z namenom, da se bosta z ženo ob gostovanju na Bledu počutila bolj domače.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: