Schumacher se je zbudil iz kome, ker ni mogel več poslušati nove pesmi PSY-ja!

Šokantno...

Nova pesem korejskega zvednika PSY-ja, ki jo je tokrat “zapel” skupaj s Snoop Doggom je šla Schumacherju tako na živce, da se je zbudil iz kome.

Sedemkratni svetovni prvak Formule 1 je bil v komi od 29. decembra lani, ko se je v francoskem Méribelu hudo poškodoval v smučarski nesreči. Nemec se je iz “globokega spanca” prebudil zatem, ko ni mogel več poslušati aktualnega hita Hangover, ki ga je neprestano vrtela medicinska sestra, ki je skrbela zanj. Dobili smo tudi ekskluzivno izjavo okrevanca: “V komi je tako, da slišiš vse kar se dogaja okoli tebe, le zbuditi se ne moreš. Moram reči, da je bilo zelo dolgočasno, potem pa je prišla še ta pesem od PSY-ja in Snoop Dogga. Ne vem kaj naj rečem, verjetno sta tekst napisala v štirih minutah. V glavnem, moja medicinska sestra je pesem stalno vrtela na telefonu in enostavno nisem več zdržal. Ni bilo druge kot, da se zbudim.” Da boste vedeli o čem govorimo smo vam spodaj pripeli povezavo do omenjene pesmi.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: