Slavni DJ David Guetta odkril tretjo noto!

Šokantno...

Eden najbolj popularnih DJ-jev zadnjega časa, francoz David Guetta je presrečen, ker je ugotovil, da obstaja tudi nota C.

Ljubitelji »house« glasbe so v deliriju, saj so ugotovili, da je njihov ljubljenec odkril novo dimenzijo pri skladanju glasbe. Avtor hitov kot so »Titanium«, »Sexy chick«, »Memories« itd., je čisto po naključju odkril noto C, ki jo do sedaj še noben DJ ni uporabil v svojih skladbah. »Z raperjem Wiz Khalifo sva se ravno dobila pri meni, da nadaljujeva delo na najinem skupnem projektu. Lotila sva se teksta, delček je Wiz že sam napisal. Prva kitica gre tako: »Yeah, aha, hol up, hol up.«. Ja, vem kaj mislite, fant je res talentiran. No, da se vrnem na zgodbo, kako sva prišla do note C. Moja hčerka se je ravno začela učiti abecedo. Zato sem na Google utipkal »ABC« in ven mi je vrglo nekaj o notah. Takrat je na ekranu Khalifa opazil tiste črte, ki se uporabljajo za note in zaklical, da je za to že slišal od nekega prijatelja, ki hodi na faks. No, na tej strani so bili gumbi s črkami A, B, C … in, ko si kliknil na eno od teh črk, se je zaslišal zvok. Za A in B sem že vedel, zdaj imamo še C! To je zlata jama,« nam je razkirl David Guetta preko Skypa. David nam je še zaupal, da sta s Khalifo začela pisati že drugo kitico, ki se začne z: »Nigga, nigga«, a se jima je tu ustavilo, zato bosta potrebovala pomoč kakšnega izkušenega tekstopisca kot je Drake. Da si boste lažje predstavljali, za kako kompleksno ustvarjanje gre, smo vam spodaj prilepili prve tri kitice pesmi We Dem Boyz, ki jo izvaja sam Wiz Khalifa: Yea, ay Yea, ay Yea, boyz Yea, hol up, hol up [Hook:] Hol up, we dem boyz Hol up, we dem boyz Hol up, hol up, hol up, we makin’ noise Hol up, hol up, hol up, hol up, hol up Hol up, we dem boyz Hol up, we dem boyz Hol up, hol up, hol up, we makin’ noise Hol up, hol up, we dem boyz

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: