Sledilec Marka Potrča punco prepričal, da ne rabi nositi spodnjega perila

Šokantno...

Vroča in zanimiva novica prihaja iz Maribora. 30-letni Dejan B. je s pomočjo Youtube videov raznih strokovnjakov, uspel punco pregovoriti, da neha nositi spodnjice in modrc. Sprememba deluje pozitivno za oba, tudi za mimoidoče.

Dejana nam je uspelo dobiti pred naš mikrofon. „V bistvu je stvar v tem, da sem nehal biti ovca in sam prišel do verodostojnih informacij. Na Youtubu sem našel več deset videov, kjer priznani svetovni strokovnjaki gatologi govorijo o tem, da so spodnjice škodljive za žensko kožo. Te videe sem tudi delil na svojem profilu, a jih je Facebook že odstranil, saj ne želijo, da resnica pride na dan. Čas je, da se zbudimo in prenehamo slediti javnemu mnenju, ki je pod vplivom tekstilne industrije, ki s šivanjem gat profitira,“ nam je zaupal prebujeni Štajerc.

Začela sem misliti s svojo glavo,“ nam pove Dejanova punca Manca in nadaljuje, „včasih sem tudi sama zagovarjala spodnjice, a zdaj sem se zbudila iz iluzije. Priznani gatologi so spregovorili o tem, kako spodnjice škodijo našemu zdravju, saj se tam izločajo prdci, ki se zadržujejo pod tkanino in ostajajo na naših intimnih predelih. Isto velja za lulanje, kaplice ostajajo na itimnih delih in tako zmanjšujejo možnost zanositve. Zato ženske danes težje zanosijo, vse več je umetnih oploditev. Brez spodnjic pa naše telo diha s celotno kožo in pljuči, če ne nosimo mask seveda.“

Javnost se deli na tiste, ki zagovarjajo nošenje spodnjic in tiste, ki menijo, da so škodljive. Prav tako je razdeljena strokovna javnost, zato čakamo, da se oglasi vladni govorec Jelko Kacin in pove kako ravnati.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: