Slovenci žalostni, ker ne morejo jamrati, da je vroče!

Šokantno...

Ohladitve, ki so našo deželo zajele v četrtek marsikomu niso po godu. Ker ni dovolj visokih temperatur, ljudje ne morejo jamrati, da je vroče.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da nižje temperature po vročinskem valu prijajo, je stanje v naši državi drugačno. Prebivalci so namreč razočarani, saj zdaj ne morejo svoje jeze zlivati na visoke temperature. Tako je svoj pogled na vreme opisala naša bralka Irena: “Mislim, da je stanje v naši državi precej zaskrbljujoče. Ker vlade ni, nihče ne more sprejemati nelogičnih zakonov, naši nogometaši ne igrajo na svetovnem prvenstvu, zdaj pa še vročine ni. Nad čem naj torej bentimo? To me spravlja v slabo voljo, saj bom mogoče celo morala početi nekaj koristnega.” Prejeli smo tudi pismo bralca Denisa, ki se nad vročino zelo rad pritožuje na facebooku: “Kakšna katastrofa. Imel sem pripravljenih več kot deset statusov kjer jamram zaradi vročine, zdaj pa je kar naenkrat prijetnih 25 stopinj. A se sploh zavedate koliko lajkov bi lahko dobil čez vikend, pa jih nisem? Moram pa reči, da sem se znašel in objavil fotografijo sladoleda, ki sem ga včeraj pojedel tako, da sem vsaj tam dobil nekaj všečkov.” Irena in Denis pa še zdaleč nista edina s tovrstnimi težavami. Skoraj dva milijona nas je. Zato stisnimo vsi skupaj pesti, da pride nov vročinski val! V slogi je moč.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: