Snemalka, ki je brcala in spotikala begunce, se zagovarja. Bil je refleksni krč!!

Šokantno...

Kot so poročali na uradni strani 24.ur, so Petro Lazlo, ki je bila zaposlena na madžarski televiziji N1TV kot snemalka, ujeli v kader, kjer se razločno vidi, kako je namerno spotaknila begunca, ki je z otrokom bežal pred madžarskimi policisti.

Ogromno beguncev je uspelo predreti policijsko blokado na madžarski meji, a vendarle enemu ne, zahvaljujoč snemalki Petri. Na televiziji so bili nad njenim dejanjem šokirani in obnašanje označili za nesprejemljivo ter delavko odpustili. Petra je izredno razočarana in meni, da se ji je naredila krivica.

Namreč že dolgo časa ima probleme s krči v levi nogi in če jo ne iztegne še isti trenutek, je bolečina nepredstavljiva in ji lahko povroči stres in dolgotrajne posledice na njeno fizično in psihično zdravje. Sama pravi: »Čeprav se že dolgo časa srečujem s tovrstnimi bolečinami, sem preveč predana delu, da bi si vzela en dan bolniške in obiskala zdravnika. Kljub zdravstvenim problemom sem zopet postavila delo pred osebnim zdravjem in odšla snemat begunce. Zelo mi je žal, da se je to pripetilo ravno pred gospodom in njegovim sinom.«.

Končala pa je še s predlogom, da mu lahko ponudi streho nad glavo, če prepriča vse direktorje na N1TV, da jo sprejmejo nazaj v službo in zaradi krivične obsodbe dobi povišico, za dobrosrčno darilo pa bi lahko prejela masažni stol v vrednosti 6000 evrov.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: