Sončno vreme odpovedano zaradi dežja

Šokantno...

Iz ministrstva za slabe novice so sporočili, da v naši deželi danes ne bo sonca. Ta naj bi bil odpovedan zaradi pretiranega deževja.

Prisotna je bila ogromna želja po soncu, a se žal ni izšlo. Zato smo bili primorani odpovedati sončno vreme. Državljane Republike Slovenije pozivamo k strpnosti in obljubljamo, da bomo naredili vse kar je v naši moči, da čim prej zagotovimo sonce in višje temperature,“ je povedal Gregor Trdinek iz ministrstva za slabe novice.

Društvo ljubiteljev sončnega vremena je že napovedalo protest pred Parlamentom: „Našim politikom je vseeno, če našo državo obliva dež. Zakaj nič ne ukrenejo? Sedijo v svojih udobnih sedežih in skozi okno občudujejo dežne kaplje. Tega ne bomo dopustili. Pred državnim zborom bomo postavili senčnike, ležalnike in brisače ter s protestom vztrajali tako dolgo, dokler kdo ne zboli za pljučnico,“ je povedal Miran L., predsednik omenjenega društva.

Predsednik države miri strasti in obljublja, da bo stopil v akcijo: „Menim, da imam rešitev za priklic sonca. Delal bom tisto, kar najraje počnem – mahal s slovensko zastavo. Temni oblaki se bodo naših barv ustrašili in se razšli. Obljubim, da bo našo deželo kmalu obsijalo sonce.“

slika-600x340f-1378362879-930918
Pahor je obljubil, da bo mahal z zastavo Slovenije, dokler ne posije sonce.

S pitjem kave na soncu in sprehodi v naravi bo torej potrebno še malo počakati. Razen, če na sprehod vzamete še dežnik, kavo pa spijete pod pokritim delom lokala.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: