Stavki policistov so se pridružili še policijski psi

Šokantno...

Da nezadovoljstvo v vrstah slovenske policije narašča potrjuje današnja poteza sindikata policijskih psov, ki je prav tako napovedala protestni shod.

Vuf! Rrrrrrrr vuf, vuf vuf! Vuf, vuuuuuuf, vuuuuuuuuf, vuuuf,“ je precej ostro povedal predsednik sindikata policijskih psov Fido. Psi naj bi bili nezadovoljni, ker jih hranijo z Mercator pasjo hrano, ki naj ne bi bila dovolj kvalitetna za pse, ki delajo na takih pozicijah. Fido v imenu vseh nemških ovčarjev, ki delajo v policiji zahteva, da jih začnejo hraniti s Chappie pasjo hrano. Chappie hrano je izbral zato, ker je pred leti videl reklamo na Tv-ju; „Skoči lahko je! Zame ne. Hranijo me s hrano za ljudi, ti pa ješ pravo pasjo hrano.“

Policijski nemški ovčarji se bodo zbrali v parku Tivoli in od tam naj bi odkorakali pred Parlament. Tam naj bi zahtevali zamenjavo pasje hrane na delovnih mestih. V kolikor se zahteva ne bo uresničila so obljubili, da se bodo skupinsko posrali pred vrati parlamenta in poscali vse vogale stavbe.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: