Študent ni uporabil »snooze« funkcije

Šokantno...

Iz študentskega naselja v Rožni dolini prihaja vest, da 20-letni študent FDV-ja Boris iz Oplotnice ni uporabil »snooze« funkcije, ko ga je zjutraj zbudila budilka.

Neverjeten dosežek je uspel študentu Borisu, ki bo bržkone v študentskem naselju v Rožni dolini užival status junaka. Namreč v ponedeljek 2.12.2013 mu je uspelo to, kar je doslej malokateremu študentu, zbudil se je in vstal ob prvem zvonenju budilke! »Bil sem poleg, ko se je to zgodilo, saj sem ravno prišel z žurke iz sosednjega bloka. Ura je bila 11:30 in Borisu je začela zvoniti budilka, prijel je svoje telefon in, ko sem že mislil, da bo pritisnil snooze, je pritisnil izklop in vstal,« nam je navdušeno razlagal Borisov cimer Edi. Boris uspeh pripisuje zgodnjemu odhodu v posteljo: »Odločil sem se, da grem zgodaj spat tako, da sem ob 2:30 že bil v postelji. Res je, da so me prijatelji iz sosednje sobe čudno gledali, ko sem odhajal, a za uspeh je treba potrpeti.« Oplotničan si poleg današnjega triumfa za svoj največji uspeh šteje še noč, ko je spil 14 litrov piva. Kot kaže gre za nadarjenega mladeniča, o kateremu bomo še brali.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: