Tečaj hoje za fitneserje zdaj 50% CENEJE!

Šokantno...

Ste začeli z vadbo v fitnesu pa ne veste kako hoditi, da bi izgledali »zajebano«? Se vam med hojo v diskoteki nihče ne umika? Ste med sprehodom s prijatelji po ulici vi edini, ki ne zavzamete cel vozni pas? Potem imamo rešitev za vas!

Začetni tečaj hoje za fitneserje vam bo pomagal zgraditi vašo samopodobo in samozavest! Nič več ne boste vi tisti, ki se v gneči umika drugim! Nič več ne boste stopili v prostor z občutkom, da nekaj ne delate prav! Nič več ne bodo pripadnice nežnejšega spola zapuščale nočni klub z drugimi na ničlo postriženimi mišičnjaki! S tečajom hoje za fitneserje boste vi tisti, ki bo v drugih spodbujal ljubosumje! Sam tečaj je sestavljen iz treh delov; teoretičnega, praktičnega in izpita. Predaval vam bo izkušeni fitneser in učitelj hoje za fitneserje dr. Almir Fajić iz Šiške (Ljubljana). Dr. Almir se s fitnesom in hojo ukvarja že več kot desetletje, znanje pa je nabiral tudi v tujini in sicer v Novem Beogradu in Voždovcu. G. Fajić je brez enega pravega razloga po ljubljanskih lokalih izzval že več kot 100 pretepov. V njegovi šoli pa je tečaj z odliko opravilo več kot 1.000 učencev. Na tečaju se boste naučili: • Kako pravilno dve uri in pol stati pred ogledalom v fitnesu in izgledati »zajebano« • Kako pravilno izstopiti iz avtomobila in pritisniti gumb na daljincu za centralno zaklepanje in izgledati »zajebano« • Kako stopiti do regala z utežmi in jih pravilno vzeti ter odložiti in izgledati »zajebano« • Kako pravilno hoditi po ulici, kjer je veliko sprehajalcev in izgledati »zajebano« • Kako v diskoteki s hojo izzvati pretep in izgledati »zajebano« • Kako pristopiti do dekleta, da te ta že od daleč opazi in izgledati »zajebano« • Kako v čakalnici pri zdravniku pravilno odkorakati, ko nas medicinska sestra pokliče in izgledati »zajebano« Vse to boste v začetnem tečaju hoje za fitneserje pri dr. Almirju Fajiću dobili za 199 € (redna cena znaša 398 €)! AMPAK TO ŠE NI VSE! Če se na tečaj prijavite v naslednjih treh sekundah boste v naslednjih dneh po pošti prejeli katalog od Rutarja! Prijavite se zdaj! P.S. Ne pozabite te ugodne ponudbe deliti s prijatelji na facebook-u!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: