Tedenski horoskop 5.-11. oktober 2015

Šokantno...

Oven (21. marec– 19. april) – Proti koncu tedna boste imeli priložnost spoznati posebno osebo. Če te osebe ne boste spoznali, naslednji teden zopet preberite ta zapis.

Bik (20.april – 20.maj) – Ta teden boste zadeli na lotu. Ne saj ne, se pa dobro sliši kajne? Če pa vseeno zadanete, to pomeni, da smo se zmotili. Ampak vseeno ne boste zadeli.

Dvojčki (21. maj – 20.junij) – Ob živce vas bo spravljalo, če bo nekdo poleg vas vrtal po nosu in jedel smrklje. Temu se lahko izognete tako, da odpotujete v tople kraje, kjer ljudem ne teče iz nosa.

Rak (21. junij – 22. julij) – Navdušeni boste nad nečim, čeprav boste to zelo dobro skrivali. Če boste svoje navdušenje želeli pokazati, vam bo crknil hrček, ali pa bo zbolel za hepatitisom C. Zato je bolje, da svojega navdušenja ne kažete.

Lev (23.julij – 22.avgust) – Zaradi nenehnega stresa v službi boste skozi okno svoje pisarne vrgli službeni računalnik. To vam bo povzročilo še več stresa, saj vam bodo škodo trgali od plače.

Devica (23.avgust – 22.september) – Spoznali boste ljubezen svojega življenja, saj ga/jo boste povozili z avtomobilom, ko se boste zjutraj odpravili v službo. Če zagledate kolesarja, ki vas privlači, kar pogumno vanj.

Tehtnica (23.september – 22.oktober) – Oseba, ki vam v življenju največ pomeni vas bo premagala v pikadu. To vas bo tako razjezilo, da boste želeli revanš, ampak boste zopet izgubili.

Škorpijon (23. oktober – 21. november) – Zaradi močnega vpliva lune vas bo med hojo zanašalo v levo. Na ljubezenskem področju se obetajo spremembe, všeč vam bodo postale osebe istega spola.

Strelec (22. november – 21. december) – Na službenem področju se vam obeta povišica, ampak samo v primeru, da cel teden hodite nagi v službo. V prostem času boste želeli biti v družbi svojih namišljenih prijateljev.

Kozorog (22. december – 19. januar) – Soproga bo želela, da v postelji preizkusita nekaj novega. Ampak vam se ne bo dalo, rajši se boste šli napit in bruhat na parking pred blokom.

Vodnjak (20. januar – 18. februar) – Želeli si boste močne hrane. Burek in kebab pri Albancih bo vaša najljubša postaja. Ne pretiravajte s pekočimi prelivi, saj boste zaradi tega imeli težave pri odvajanju blata.

Ribe (19. februar – 20. marec) – Mikalo vas bo, da kupite petarde in jih mečete sosedom v poštne nabiralnike. Ker vam to ne bo dovolj, boste pred njihova vrata metali gnila jajca.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: