Trezna natakarica nadlegovala pijane goste!

Šokantno...

V bifeju Pehta v Mariboru natakarica goste silila, da pijejo pivo in ostanejo v lokalu dolgo zatem, ko se je ta že zaprl.

Naše uredništvo so kontaktirali ogorčeni gostje prej omenjenega bifeja. Neprijetno izkušnjo naj bi doživeli včeraj, a so dejali, da se je to že dogajalo v preteklosti. “Kot vsak dan sva s prijateljem šla na pivo ali dva v Pehto. Tam sva tako kot vedno govorila o politiki in nogometu. Po približno petih pirih sva želela oditi domov, saj je bila ura že deset, to je namreč čas, ko se lokal zapre. Toda natakarica je imela drugačne načrte. Še naprej je nosila steklenice hmeljevega napitka. Pijta! Nikamor ne gresta nama je zabrusila. Ko sva prosila za račun je odvrnila, da bo zapisala v zvezek in, da bova plačala, ko pač bova,” nam razloži Beno, preplašeni redni gost lokala Pehta.

Pred naš mikrofon je stopil tudi Edvard, ki je prav tako redna stranka v bifeju: “Sicer se ne spomnim najbolje kaj vse se je dogajalo, ker sem kar precej spil, a vem, da nam ni dovolila, da odidemo domov. Čeprav je bil lokal že uradno zaprt je natakarica nosila pijačo in nam grozila, da eksamo. V bifeju smo morali piti pivo in se pogovarjati do treh zjutraj, čeprav bi si želeli že prej domov.” Ubogi gostje so se že pritožili pri lastniku bifeja, a so tudi tam naleteli na gluha ušesa. Kot kaže se bodo morali sprijazniti s pitjem na kredit in zabavanjem dolgo v noč.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: