Udeleženci vojne v Siriji ne vedo več kdo koga bombardira in kdo je s kom zaveznik

Šokantno...

 

Ena velika zmeda nastaja v Siriji. Ker je vedno več udeležencev, ki za seboj pritegnejo nove zaveznike in sovražnike, je stanje ušlo izpod nadzora.

Po pravici povedano ne vemo več koga moramo bombardirati in pred kom se braniti. Najprej pravijo, da nas Američani financirajo, potem fašemo od njih bombo, potem pridejo še Rusi, ki tolčejo vse vprek. Jaz sem že popolnoma izgubljen,“ je za sirijskega dopisnika Navic povedal Al-Ahmedi, eden od vojskovodji ISIS-a.

Eden od ameriških generalov je stanje opisal z naslednjimi besedami: „Vse skupaj izgleda kot žurka ob 7ih zjutraj. Tisti, ki so se prej tepli, se zdaj objemajo, tisti, ki so se prej objemali se zdaj tepejo. V določenem trenutku smo celo z Rusi bombardirali isti cilj, a smo potem ugotovili, da je šlo za našo bazo, hahahha. V bistvu je vse skupaj že smešno.“

Ruski predsednik Putin misli, da njegova letala bombardirajo Afganistan, s katerim je bil pred kratkim v sporu: „Te Afganistanci nikakor nočejo nehati. Že dvajset let smo v vojni pa so še kar vztrajni,“ je odgovoril na vprašanje, zakaj so se sploh vključili v vojno.

Navice bodo iz Sirije zopet poročale, ko se sile dogovorijo kdo s kom drži.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: