Uradna izjava ameriške vlade, da konoplja uničuje rakave celice, ovržena. Bili smo zastrupljeni s THC-jem!

Šokantno...

Ko smo že mislili, da je dilema »Ali marihuana pozitivno vpiva pri zdravljenju raka?« končno rešena, moramo sedaj še enkrat pomisliti. V avgustu je osrednja agencija ameriške vlade za raziskave raka uradno priznala, da konoplja uničuje rakave celice. THC in CBS ubijata rakotvorne, blokirata tumorske in zavirata razvoj krvnih celic, ki so potrebne za rast tumorja.

A glej ga zlomka, po uradni izjavi so zabeležili kar 54% manj nakupa zdravil, velik upad pri obisku kemoterapije in kar 70% manj prihodkov ameriškemu zdravstvu, a vseeno trikratni napredek pri bolnikih z rakovim obolenjem. Po dobrem premisleku, da je konoplja močna konkurenca farmaciji, zopet nova izjava, »Bili smo zastrupljeni s THC-jem!!«.

Najbolj zastrupljen vodja je dejal: »Bilo je pozno popoldan, v laboratoriju smo opravili že številne raziskave o konoplji, vsi smo bili že neizmerno utrujeni. Sodelavec je predlagal, da eno »zrolamo« in pokadimo. Ker sem bil z živci že čisto na koncu, sem pritisku podlegel. Po parih dimih sem se resda počutil bolj sproščeno, malo lačen, a veliko boljše volje. Ne vem kaj se je zgodilo, ampak očitno smo padli v cono nerazsodnosti in objavili izmišljene rezultate. Naslednjič bom bolj previden!«.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: