Uruguajska nogometna zveza najela Cesar Millana, da bo miril Suareza!

Šokantno...

Zatem, ko je Suarez znova ugriznil nogometaša so v nogometni zvezi Uruguaja reagirali – Suareza bo dresiral Cesar Millan.

Selektor sinje-modrih Oscar Tabarez, se je po vnovičnem »zverinskem« izpadu svojega prvega zvezdnika odločil, da najame strokovnjaka, ki bo tem ekscesom naredil konec. Po kriznem sestanku, ki je trajal dolgo v noč je padla odločitev – Cesar Millan bo probal zdresirati Suareza, da ta ne bo več grizel drugih igralcev. V našem uredništvu smo že vzpostavili kontakt s »šepetalcem psom«. Odločen je, da bo nogometaša Liverpoola spremenil. »Pri Luisu gre za kompleks pudla oz. čivave. Namreč ti psi imajo visoko tendenco, da pokažejo nadvlado nad večjimi psi. To delajo tako, da na daleč lajajo, ali pa napadejo, ko to nihče ne pričakuje. In prav to se je zgodilo včeraj, ko je Luis ugriznil Chiellinija. Nastalo situacijo bomo rešili tako, da Luisu pokažemo, da mu ti večji nogometaši nočejo storiti nič žalega. V naslednjih dneh se bo moral veliko igrati z obrambnimi nogometaši, saj ti sodijo med večje in prav oni so največja grožnja zanj,« je za naš portal povedal Cesar Millan. FIFA se strinja, da bo po opravljeni terapiji zmanjšala kazen neigranja za Suareza.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: