V Bosni našli mladeniča, ki ne pije in ne kadi! Starši zgroženi.

Šokantno...

V severo-zahodnem delu Bosne in Hercegovine v mestu Bihać so našli 23-letnega mladeniča po imenu Enver, ki ne kadi in ne pije.

Enver trenutno zaključuje študij na pravni fakulteti v Sarajevu, v prostem času rad igra nogomet in se sprijatelji druži v bihačkih lokalih, a alkohola tam ne pije, prav tako ne kadi cigaret. »Neumno se mi zdi metati denar stran za stvari, ki škodijo zdravju. Raje grem na sok, ali pa odigram stavni listek,« nam je zaupal mladi fenomen.

Starši in prijatelji nad njegovim početjem niso navdušeni. »Ne vem več kaj naj naredim. Z ženo sva mu ponudila vse kar sva lahko, njegov 17-letni brat je normalen, ravno včeraj je ob 7ih prišel pijan domov, vem pa tudi, da na skrivaj kadi. Od Enverja kaj takega nisem pričakoval …« nam vidno razočaran razloži njegov oče Fuad, ki pravi, da se je prvič napil pri 13-ih letih, ko so pri sosedu pekli rakijo. Na njegovo žalost, je sin Enver izbral drugačno pot.

Najboljši prijatelj Edis tudi ne skriva razočaranja: »Vedno se mi je zdel malo čuden. Npr. Enver nikoli ni doma ukradel ključe od avta, da bi se šli peljati, kot smo to vsi počeli, on je raje počakal, da naredi izpit. Ampak je moj najboljši prijatelj in moram ga spoštovati.«

Starša se bojita, da Enver s svojim obnašanjem ne bo vplival na mlajšega brata Seada, ki ob vikendih redno prihaja domov pijan in na dan pokadi škatlico cigaret. Na vse skupaj v en glas dodata: »Dobro, da je bar jedan normalan.«

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: