V uredništvu Navic zaskrbljeni: zakaj Taksist Ibro ne retvita naših objav!?

Šokantno...

Ustvarjalci spletne strani Navice.si počasi obupujejo, saj najbolj priljubljen tviteraš v Sloveniji še ni retvitnil nobene njihove objave.

Ekipa Navic je sicer v zadnjih dneh dosegla ogromno bralcev, a ostaja grenak priokus, saj še niso doživeli tistega, kar bi jih najbolj razveselilo. Namreč priljubljeni tviteraš Taksist Ibro, ki ga na Tviterju najdete pod @LJ_Taksist, še vedno ni retvitnil njihove nobene objave.

Za našo spletno stran, je spregovoril odgovorni urednik spletne strani Navice.si, Borut Puhar: „Petek in posledično cel vikend imamo pokvarjen. Novico o Hoferju je prebralo skoraj 30.000 oseb, o Renault Thaliji 25.000, skupaj nas je obiskalo že več kot 100.000 Slovencev, a Ibro ni niti favorital enega našega tvita, kaj šele retvitnil. Vsi ti lajki in šeri na facebooku nam ne pomenijo nič, če tega ne stori Ibro. Sprašujemo se, če ima vse skupaj sploh še smisel …,“ nam pove obupani Borut.

Ibrota smo poskušali kontaktirati, a na naše tvite še ni odgovoril. Sicer so Navice v preteklosti že doživele retvit Francija Keka in nekaterih drugih znanih slovenskih tviterašov, a kot zdaj že vemo, to za uredništvo ne predstavlja nobenega dosežka.

Franci Kek, Had, Crnković, Domen Savić, Pižama … nobeden ni niti do gležnjev Ibrotu. Ve se kdo na slovenski tviter sceni vozi traktor, kdo pa sedi na blatniku,“ še sporočijo iz uredništva Navic.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: