Veslanje poleg družinskih članov tekmovalcev včasih spremljajo tudi novinarji!

Šokantno...

Če ste mislili, da ima slovenska nogometna liga najmanj oboževalcev se motite. Nekaj manj oboževalcev šteje veslanje.

Iz slovenskega inštituta za raziskovanje navijaštva v športu iz Logatca smo prejeli zanimivo informacijo. Slovenska nogometna liga namreč ni najmanj zanimiv šport v deželi, na slabši pozicijo so veslalci. Če ste mislili, da je 87 gledalcev na tekmi prve lige malo, potem še niste bili na Bledu, ko poteka državno tekmovanje v veslanju.

»V bistvu je veslanje zelo praktičen šport, saj zaradni njega ne delamo družinskih piknikov, ker se tukaj vsi vidimo. Moj sin je pač veslač in sorodniki ga pridemo podpret. Očitno nisem rojena pod srečno zvezdo, ker se je ravno moj otrok odločil za ta šport, ampak se tolažim, ker jih je v Sloveniji še 17, ki jim je veslanje dejansko všeč. Nekateri otroci se drogirajo, drugi imajo slabe ocene v šoli , mojemu pa je všeč veslanje,« nam je povedala Vesna, mama enega od tekmovalcev.

Sem ter tja se na tribunah (ja, dejansko obstajajo) znajde tudi kak novinar. »Služba je služba in v vsaki službi se najde kakšno opravilo, ki nam ni všeč, a ga moramo narediti. Prodajalci v Mercatorju imajo upokojence, ki prešlatajo vse jabolke pa nobene ne kupijo, mi imamo pa veslanje,« nam razlog obiska veslaške tekme opiše novinar RTV-ja.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: