Voznik BMW-ja prejel kazen, ker ni parkiral na mestu za invalide

Šokantno...

 

32-letni Gašper P. iz Ljubljane je bil danes popoldan pred Mercator centrom v Šiški oglobljen, ker svojega BMW 320d ni parkiral na mestu za invalide.

Žal mi je, ker nisem uspel parkirati na mestu za invalide, s tem sem vrgel slabo luč na vse voznike BMW-jev. Tik pred vhodom sem zagledal prazen parkirni prostor, niti pomislil nisem, da gre za boks, ki je namenjen vsem. Ko sem se vrnil iz trgovine sem videl policista, ki piše kazen. Globi sem se skušal izogniti tako, da sem policistu zagotovil, da sem danes že trikrat prehiteval čez polno črto, smerokaza pa nisem uporabil že od jeseni leta 2007. A vse to je bilo zamanj. Konec koncev, pa si kazen tudi zaslužim,“ nam današnji dogodek opiše Gašper.

Društvo voznikov BMW vozil je že reagiralo in poslalo jasen siganl vsem članom; Gašper bo namreč suspendiran iz društva za dobo enega meseca, poleg tega pa bo za kazen moral pol leta voziti VW Golfa.

Zelo smo razočarani nad ravnanjem Gašperja. Če že ni parkiral na mestu za invalide bi lahko bil vsaj toliko fer in zavzel dva parkinga,“ so že sporočili iz vodstva Društva voznikov BMW vozil.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: