Voznik s KR tablico tako dolgo vozil po prehitevalnem pasu, da je tam dobil stalni naslov

Šokantno...

Danes so z Mestne občine Ljubljana sporočili, da so 38-letnem Domnu P. iz Kranja, podelili stalni naslov na prehitevalnem pasu južne ljubljanske obvoznice. Kot so dejali na MOL-u gre za prvi tak primer, a vsekakor imajo kandidatov še ogromno.

Domna spremljamo že nekaj časa in opazili smo, da se zelo rad pelje po prehitevalnem pasu, čeprav na voznem ni nobenega vozila. To priznanje si je zaslužil z dolgoletnim trudom, ne gre le za muho enodnevnico. Domen se na avtocesto priključi na uvozu Kranj vzhod, prehiti prvi tovornjak in na ‘prehitevalcu’ ostane vse do izvoza Ljubljana Rudnik. To počne vsak dan, kar je lepa doba, zato smo mu dodelili stalni naslov na voznem pasu, kamor bo sedaj lahko prejemal tudi pošto, so še sporočili z MOL-a.

O laskavi dodelitvi smo govorili z Domnovimi prijatelji, ki so nanj ponosni. „Zelo smo veseli zanj. Domnov dosežek je kompliment za vse nas s KR tablicami. Vsak izmed nas se trudi, da čim več časa preživi na prehitevalnem pasu, hkrati pa gledamo, da čim manj uporabljamo smerokaze. Seveda smo Gorenjci in smo mu tudi malo ‘fovš’, zato se bomo potrudili, da ga presežemo. Jaz sem se odločil, da bom vsak dan šel v službo eno uro prej in naredil dodaten krog po obvoznici, samo zato, da ga premagam in tudi jaz dobim stalni naslov na prehitevalnem pasu,“ nam pove Domnov prijatelj Jure.

Kot smo ugotovili, so veliko zanimanje za stalni naslov na prehitevalnem pasu pokazali tudi vozniki s Štajerske, ki na tem že dolgo pridno delajo. Na Policiji so nam zagotovili, da vozniki z MB in CE tablicami kotirajo visoko in bi se kmalu lahko pridružili Domnu.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: