Zahović bo kupil Haloze!

Šokantno...

Po nesoglasjih med Zlatkom Zahovićem in vodilnimi možmi NK Zavrč je sledil medijski ping pong športnega direktorja Maribora in predsednika NK Zavrč g. Vuka.

Po nekaj precej krepkih besedah, ki so bile izrečene v medijih s strani NK Zavrč in NK Maribor, je g. Zlatko Zahović iz rokava potegnil svoje najmočnejše orožje; spravil se je na hrib(ovje) svojega nasprotnika. Leta 2002 je Zahović selektorju Katancu zagrozil, da bo kupil njegovo Šmarno goro, zdaj se je „vrgel“ še na Haloze.

Medijski ping pong je postal precej oster, zato sem vedal, da moram storiti nekaj, kar bo mojega nasprotnika najbolj užalostilo. Spomnil sem se, da sem Katanca leta 2002 „uničil“ s Šmarno goro. Zdaj pa bom kupil Haloze in s tem pokazal Vuku, kdo je gazda. Kot kaže smo Slovenci precej emotivno vezani na bližnje hribe. Če se kdaj skregam z Jankovićem bom kupil Ljubljanski grad,“ je povedal Zlatko Zahović.

Gospod Vuk je pričakovano pahnil v solze in nikakor ne more priti k sebi. Za zdaj izjav ne želi dajati in želi naslednje dneve preživeti v krogu svojih najbližjih.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: