Zaradi lige prvakov je letos odpovedano valentinovo!

Šokantno...

Vesela navica! Letos bo končno 14. februar spet praznik z veselim priokusom, saj naj bi se po poročanju našega zanesljivega vira tokrat iz predragih restavracij moška populacija zvečer lahko svobodno premaknila v gostilniške ambiente s polnimi kozarci in velikimi zasloni na katerih bomo lahko spremljali umetnije Lionela Messija, Edinsona Cavanija in še mnogih drugih.

Tako kot Zlatan Ibrahimovič, Paul Pogba in ostali junaki iz Manchestra, ki letos vaše pozornosti na današnji dan ne bodo deležni, lahko to odrečete tudi vaši dragi, saj res ne vemo zakaj bi se nam Ivo, legenda iz naše priljubljene vaške gostilne zlagal, da letos valentinovega ne bo, ker nocojšnja tekma Lige prvakov pač sovpada z manj pomembnim praznikom.

 

V ostalih valentinovih navicah:

– Na praznik zaljubljencev bodo lahko uživali samo uporabniki T2, saj bo danes izpad njihovega omrežja in ne bo mogoče spremljati lige prvakov.
– Otroci v kitajskih tovarnah so izdelali premalo srčastih medvedkov. Cene tako nezadržno rastejo. Medvedka, cenejšega od 16€ ni več mogoče najti.
– Dan po valentinovem se število obolelih za diabetesom dvigne v povprečju za 12% v zahodnem svetu. Procent alkoholikov se dvigne za 4%.
– Dve skupini moških prednjačita na urgenci 14. februarja: močno alkoholizirani samski in moški, ki imajo težave s spominom. Ne vedo namreč kateri dan je in kako je ime ženski, ki jih je po nosu.
– V Grčiji specialne enote razstrelile migrantsko BOMBOniero
– Cvetličarji za prevoz dnevnega zaslužka uporabijo oklepnike
– Prodaja kondomov se dvigne za 639%, britvic za enkratno uporabo pa kar za 1200%
– Vpoklicane rezervne enote policije za spoprijemanje s kršitvami JRM, predvsem po 10. uri zvečer
– Oskrbovalka opic v Ljubljanskem ZOO je primatom naredila srčasto torto iz banan. V znak ljubezni so ji opice v glavo zalučale svoje fekalije.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: