Zaradi oddaje »Usodno vino«, bo več kot 200.000 televizorjev odšlo na štrajk.

Šokantno...

Televizijam v slovenskih gospodinjstvih je dokončno prekipelo. Philipsi, Sharpi, Samsungi in LG-ji so se odločili za štrajk, kriva je serija »Usodno vino«.

Iz Sindikata slovenskih televizij so danes sporočili, da bo v ponedeljek na ulice odšlo več kot 200.000 televizijskih enot. »Dolgo časa smo trpeli, zdaj pa imamo tega dovolj. Kot, da oddaja »Bognedaj, da bi crknu televizor« in resničnostni šov »Kmetija, nov začetek« niso dovolj, moramo prenašati še predvajanje oddaje »Usodno vino«. Razumemo, da so ljudje neumni in radi gledajo te bedarije, ampak »Usodno vino«? Lepo vas prosim, tega še Američani nebi gledali,« je za našo spletno stran povedal predstavnik sindikata slovenskih televizij, ki ga predstavlja Samsung UE32J5100 s Full HD resolucijo.

S protestom bodo sprejemniki pričeli pred sedežem POP TV-ja, od koder se bodo peš odpravili pred stavbo Planet  TV-ja v Stegne. Zahtevajo popolno ukinitev oddaj »Usodno vino« in »Bognedaj, da bi crknu televizor«. Zagrozili so, da če se oddaji ne ukineta, bodo začeli namerno štekati med prenosi tekem Lige prvakov in, ko bo na sporedu oddaja »Obzorja duha«, se bodo prižgali in navili glasnost do konca.

Povsem zadovoljni pa naj nebi bili niti računalniki in tablice. Ti so namreč vedno bolj nesrečni, ker uporabniki množično obiskujejo spletni strani 24ur.com in Svet24.si.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: