Zaradi silnega preklinjanja v filmu Pr’ Hostar, umrlo sedem puhastih, roza medvedkov

Šokantno...

 

Film Pr’ Hostar, ki te dni ruši rekorde slovenskih kinematografov odgovoren za katastrofo v deželi Za devetimi gorami. Prav tam je zaradi neustavljivega preklinjanja glavnih igralcev prej omenjenega filma, poginilo sedem puhastih roza medvedkov.

Resne težave imamo, saj populacija v naši deželi upada iz dneva v dan. Vsakič, ko si film ogleda 10.000 ljudi, pogine en puhast, roza medvedek. Ta nežna bitja enostavno ne zdržijo vseh teh kletvic, ki jih glavi akterji filma izgovorijo,“ je za Navice povedal predstavnik za medije dežele Za devetimi gorami, Palček Smuk in dodal, „prepričan sem, da so vse te kletvice prinesli t.i. taspodnji. Pred njihovim priseljevanjem so obstajale le kletvice kot so krščen Matiček in pismo. Zaradi takih kletvic še noben medvedek ni umrl.“

Obrnili smo se tudi na like iz filma. Ko je slišal, kaj je dejal Palček Smuk, je prvi pred naše mikrofone želel stopiti Redjo, ki je bil kratek in jedernat: „Rec ti tome Palčaku, da ja njemu je*em mater.“

Boli mene ku*rac za medvedke. Kva to mene briga, če so puhasti pa roza, ajga, zarad mene so loh tut Haribo. Nej usi pocrkajo je*emti. Čeom kerga u gmajn vidu ga bom sam fentov je*emo materno,“ je na Redjotove besede dodal Bobi a.k.a. Brazilija.

Ravno v trenutku, ko smo zaključevali s pisanjem tega prispevka nas je Palček Smuk obvestil, da je osmi roza, puhasti medvedek v kritičnem stanju.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: