Zaradi visokih cen nepremičnin, boste lahko najeli klop v parku

Šokantno...

Vedno višje cene stanovanj, predvsem v Ljubljani so začeli terjati svoj davek na ostalih področjih. Uvedli bodo najemnine za klopi, kar bo omogočilo mladim, da se osamosvojijo.

Astronomske cene najemnin so marsikatero mlado osebo prisilile v razmišljanje o selitvi na ‘klopco’. A zaradi vse večjega povpraševanja, pričakujemo hitro rast cen tudi na tem področju. Za klop v elitni lokaciji Ljubaljane bo mesečno treba odšteti 150 € + komunalne prispevke za odvoz praznih steklenic vina. Tu gre za lokacije kot so Tivolski park, Miklošičev park ipd. Ceneje boste lahko prišli skozi, če se pomaknete malo izven centra, npr. v Šiško ali Šentvid. V slednjem bo možno klop najeti za manj kot 100 € mesečno.

Ker je povpraševanje veliko smo pred naš mikrofon uspeli dobiti Blaža (27). Blaž se je po uspešno opravljenem zagovoru diplomske naloge letos zaposlil, zato odhaja na svoje. „Vesel sem, da grem lahko končno na svoje. Zdaj lahko končno pripeljem kakšno punco k sebi domov. Odločil sem se za najem klopi v centru Ljubljane, enkrat se živi. Dobra lokacija mi bo omogočila, da bom od turistov pobral še kakšen evro, zato za nakup vina ne bo težav. Imam tudi senčnik, da mi poleti ne bo vroče. Zdaj, ko prihaja zima, bo treba spati v treh spalnih vrečah, ampak bomo že. Vsaj lahko rečem, da živim v centru Ljubljane,“ nam zaupa Blaž.

S tem namenom že nastaja portal najemiklopco.si, kjer bodo objavljeni oglasi vseh klopi, ki jih boste lahko najeli. Premožnejši bodo klop lahko tudi kupili, v tem primeru bo potrebno odšteti približno dvajset tisočakov, za boljše lokacije pa tudi trideset. Na ceno bodo vplivali tudi parkirna mesta, ki bodo na voljo pri nadstandardnih klopeh.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: