Ženska na razprodajah kupila čevlje, katere sedaj dejansko nosi

Šokantno...

Razveseljiva navica tokrat prihaja iz ljubljanskega CityParka od koder poročajo, da je 26-letna Polona S. kupila čevlje na znižanju. To seveda ni nič nenavadnega, a Polona dejansko kupljene čevlje nosi skoraj vsak dan.

Na prvi pogled so mi bili čevlji zelo všeč, morala sem jih kupiti. Potem sem videla, da so še znižani za 30%, kar je bil le še dodaten motiv. Medtem, ko me je fant, ki je bil že na robu živčnega zloma čakal pred trgovino sem jih pomerila in kupila. Te čevlje sedaj nosim vsak drugi dan v službo,“ nam je zaupala Polona.

Vse lepo in prav, a Polonina prijateljica Urša je nad njenim ravnanjem zaskrbljena: „Nekaj mora biti narobe z njo. Ženske ne kupujemo čevljev, da jih potem tudi redno nosimo. Razloga za nakup sta lahko samo dva; visok popust ali depresivno stanje katerega želimo pozdraviti z nakupom novih čevljev. Ti potem sodijo v omaro in služijo našim partnerjem kot predmet ‘metanja naprej’, ko se kregamo.“

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je Polona kupila tudi mesečno karto za skupinsko vadbo, kamor sedaj redno hodi.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: