Znanstveniki še vedno niso ugotovili, zakaj so nekateri ljudje kupili Renault Thalio

Šokantno...

Na inštitutu Jožefa Štefana že več kot desetletje ugotavljajo zakaj bi se nekdo odločil za nakup Renaulta Thalie, zaenkrat neuspešno.

Ljudje smo si različni, vsak ima svoj okus, svoj pogled na svet, svoj prav. A, če smo realni je Renault Thalia zagotovo eden najgrših avtomobilov na svetu vseh časov in prav zanimivo je, da nekdo dejansko plača z denarjem, da bi se v njem peljal. Nakup nove Thalie je znašal približno eno letno plačo povprečnega Slovenca (zaposlenega), kar vsekakor ni malo in zakaj bi tak denar porabil za nakup avtomobila, ki izgleda tako, kot bi mu nekdo prišil prtljažnik na zadek. Prav s tem vprašanjem se ukvarjajo znanstveniki na inštitutu Jožefa Štefana. “Na teh ljudeh smo opravili že nešteto preizkusov, toda še vedno ne najdemo razloga, zakaj so kupili tak avto,” zatrjujejo na omenjenem inštitutu in dodajajo, “obstaja možnost, da so pred nakupom avtomobila videli samo sprednji del avtomobila ker, če bi videli zadek bi se verjetno odločili drugače.”

Govorili smo tudi s priznanim ljubljanskim švercarjem rabljenih avtomobilov, njegovo ime je Mehmed Avdič, prijatelji ga kličejo Meho. Za naš portal je povedal: “Enkrat sem za foro rekel, da bom kupil eno Thalio. Najdem oglas, stranka je imela postavljeno ceno 1.000 €. Pokličem in rečem, dam ti 200. Gospod odgovori velja. Mi je bilo takoj čudno, zakaj se sploh ni želel pogajati. No avto sem kupil in registriral. Po enem letu na avto.netu ni bilo niti enega klica. Na koncu sem ga prodal Fikotu za staro železo.” Nakup Thalie tako še vedno ostaja neznanka. Z inštituta Jožefa Štefana sporočajo da, če imate kakršno koli informacijo zakaj bi kdo kupil tak avto, naj jo nemudoma sporočijo na številko 113.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: