ZNANSTVENIKI UGOTOVILI: pri porabi kurilnega olja lahko privarčujemo, če bivalne prostore ogrevamo na drva!

Šokantno...

Več let dolga raziskava, ki so jo vodili znanstveniki inštituta Jožef Marjan, je končno obrodila sadove. Raziskovalci so odkrili metodo ogrevanja, pri kateri za kurilno olje ne bo potrebno odšteti niti centa.

Vodja projekta Dr. Brane Kremenček, nam je razložil, kaj je skupina uspela ugotoviti: »Za nami je več kot sedem let dolga raziskava. Veliko truda in sredstev je bilo vloženega v ta projekt. Danes pa smo končno prišli do spoznanja, ki bo prebivalcem Slovenije omogočilo, da privarčujejo pri stroških ogrevanja. Ker gre za zapleteno metodo jo bom skušal razložiti na čim bolj enostaven način; odkrili smo, da za kurilno olje ni potrebno plačati niti centa, če prostore ogrevate na drva.«

Če poenostavimo razlago Dr. Kremenčka; za kurilno olje ne bo potrebno odšteti niti centa, če boste prostore ogrevali na drva. Zahvaljujoč znanstveni raziskavi, bodo naše denarnice ostale bolj polne. Z visoko prepričljivostjo lahko rečemo, da je to ena redkih znanstvenih raziskav, ki je razkrila pozitivne rezultate za navadne smrtnike.

Mimoidoči na ljubljanskih ulicah, so nad novo metodo ogrevanja navdušeni. »Končno nekaj pametnega s strani znanstvenikov. Jaz sem mislil, da samo posedajo v laboratorijih in nič ne delajo. Zdaj me kar malce peče vest, ker bom zaradi njih manj porabil za kurilno olje,« je svoje videnje razložil Janez, 36-letni kuhar. Ženski del javnosti veseli, da so se znebeili enega od do sedaj neizbežnih stroškov. To nam je potrdila Maja iz Kranja: »Lepo je, ko v Sloveniji slišiš tudi kašno dobro novico. Veseli me, da nam doma ne bo treba več dajati denarja za kurilno olje, saj bomo od zdaj naprej kupovali drva.«

Strošek kurilnega olja bo od sedaj naprej znašal nič evrov. To pomeni, da boste denar namenjen olju, lahko porabili za drva ali plin.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: