Sanjska služba za simpatično rdečelasko

Sanjska služba obstaja, če si jo le zares močno želiš. Ni pa samoumevna. Včasih je potrebno stisniti zobe, trdno verjeti v svoje sanje in slej kot prej tudi dobiš, če si pripravljen dati. Tudi vaša sanjska služba je morda za vogalom!
Sanjska služba

Sanjska služba v Sloveniji?

Za nekoga izraz “sanjska služba” pomeni biti profesionalni športnik, za drugega gledališki igralec, tretji bi si želeli postati piloti.

Pa splošno razmišljanje v Sloveniji glede sanjske zaposlitve?

Raziskave pravijo, da nam ni pomembno kaj, temveč predvsem koliko. Delovnih ur in finančnega nadomestila seveda.

20-letna Ljubljančanka Tina pravi, da je drugačna.

Moje sanje in velike poklicne ambicije

“Vedno sem si želela biti igralka, manekenka ali vsaj nastopati v resničnostnemu šovu.

Vedno sem si želela, da bi me vsi poznali. Pa ne samo tako, kot že zdaj pravijo, da me že vsi fantje iz Fužin poznajo, temveč tudi tako. Po Ljubljani in drugje po Sloveniji.”

20-letna Tina ni bila več tako prepričana v svojo poslovno pot potem, ko se je odločila, da ne bo dokončala izobrazbe na gimnaziji, temveč bo svojo poslovno pote raje preganjala v svetu mode. Kazalo je že, da se ji ta poteza ni ravno posrečila, potem, ko so jo zavrnili obe modni agenciji v Sloveniji.

In v takih trenutkih zares do izraza pride vztrajnost in zaupanje vase.

Mlada Ljubljančanka je bila že tik pred tem, da opusti lov za svojimi ambicijami, ko jo je na Kongresnem trgu neznanec presenetil z vprašanjem:”Oj lepotička, bi rada dobro zaslužila za skoraj nič dela?”

S pritrdilnim odgovorom je Tina takoj v svojo karierno pot priklicala pozitivno energijo. In tako je nemudoma odhitela na svoj prvi pravi razgovor za delo profesionalne manekenke.

Splača se biti odprt, je kmalu ugotovila novopečena manekenka.

“Res me čaka neverjetna priložnost. Ne smem povedati točno kako je potekal razgovor, lahko rečem le, da sem dala vse od sebe in storila vse kar je agent zahteval. Ni bilo lahko, bolijo me malce kolena od zahtevnih poz, sicer pa je super. Čakam samo še uradno potrditev.”

Rdečelaska

Če imaš tudi ti prijateljico, ki potrebuje nekaj vzpodbude pri iskanju zaposlitve in izvrstnih zaslužkov, ji brž posreduj ta članek, ki ji lahko pomaga pri motivaciji za vztrajanje do naslednjih poslovnih priložnosti.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: