Zastoji na slovenskih avtocestah ne bodo več problem!

Zastoji vsako jutro bodo za vas postali zgodovina, če boste upoštevali ta 2 zelo enostavna trika. Recite NE čakanju v dolgih kolonah.
Zastoji

Kritični zastoji na slovenskih avtocestah povzročajo izjemno nezadovoljstvo

Vse več in več Slovencev in Slovenk, se pritožuje zaradi jutranjih prometnih konic, ki se dnevno pojavljajo na naših avtocestah. Proti Ljubljani se gosti promet iz Štajerske, Gorenjske, Dolenjske, Primorske in zagotovo še kje.

Ljudje na svoja delovna mesta prihajajo vse bolj vznemirjeni in nezadovoljni.

Pa obstaja rešitev? Seveda.

26-letni Jure iz Zasavja je našel rešitev

Naši poslanci se dobro zavedajo problematike in že leta iščejo rešitve.

Očitno pa nimajo tolikšnih kapacitet, da bi svojim državljanom ponudili možnosti za prijetnejši prihod na delovna mesta.

V nasprotju z Juretom, ki je ekskluzivno za Navice.si podal kar 2 rešitvi, ki lahko marsikomu spremenijo življenje.

Rešitev 1: Alternativni časovni intervali

Največje jutranje konice se dogajajo med 6:30 in 8:30. Vse kar morate storiti je, da vstanete ob 4:00, se pripravite in čim hitreje odrinete na pot. 

Jure: “Odkar uporabljam to metodo, sploh ni več težav. Ko pridem v bližino službe, najprej počakam 45 minut, da se odpre kavarna in nato naslednji dve uri uživam ob kavicah in cigaretah. Sedma kava mi morda res že ne prija kaj preveč in pljuča me vsak dan bolj bolijo, vsekakor pa je to bolje od čakanja v dolgih kolonah.”

Rešitev 2: Dinamične poti do želene lokacije

Ste kdaj opazili, da je promet zgoščen le v eno smer? Potem vam je verjetno že jasno, kakšna je najbolj enostavna rešitev. Preprosto uporabite smer, ki ni tako zasedena. Če bi se tega zavedalo več Slovencev, bi lahko brez težav gostoto prometa prepolovili!

Avtocesta

Jure: “Morda se na prvi pogled ne zdi očitno, vendar gre za zelo elegantno rešitev. Namesto dolgočasnega cijazenja, lahko s to metodo na avtocesti brez težav dosegam hitrosti 120 km/h in še več. Meni se je ugotovitev zdela briljantna. Žal tega moji delodajalci niso razumeli in tako sem dobil krivično odpoved delovnega razmerja. Mimogrede, morda kdo pozna kakšno dobro delo na področju Zasavja? Matkurja…”

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: