Zaradi psovk s tribune, sodnik spremenil odločitev

Šokantno...

Včeraj smo bili v Stožicah priča sila zanimivemu dogodku. Na tekmi Olimpija : Domžale, je glavni sodnik po plazu psovk domačih navijačev spremenil odločitev in avt namesto gostom, dosodil zeleno-belim.

Zdelo se mi je, da je žoga zadela enega od domačih, zato sem avt dosodil Domžalam. Nato pa sem s tribune zaslišal vpitje – je*em ti mater sudija, gnoj podplačani, kok ti je Zaho plaču, mafija ipd. Njihovi argumenti so se mi zdeli upravičeni. Čeprav sem dobro videl, da je žoga ob izhodu z igrišča zadela igralca Olimpije, sem se zaradi pritožb navijačev odločil, da spremenim odločitev. Če ti nekdo začne tako ‘vse po spisku’ je to verjetno zato, ker je bolje videl kot jaz.,“ nam razloži glavni sodnik N.K..

Navijači Zmajev so nad sodnikovo potezo navdušeni. „Po 26-ih letih odkar hodim gledat tekme in je*at mater sodniku, so psovke končno obrodile sadove. To mi daje upanje za naprej. Z majhnimi koraki do cilja. Danes avt, čez 26 let prosti strel, čez 52 let penal. Tako to gre, nič se ne zgodi čez noč. Malo sem razočaran nad stranskim sodnikom, saj smo ga kleli celo tekmo a ni niti mignil. Moral bi pokazati malo več empatije in kdaj dvigniti zastavico za našo korist,“ je bil po tekmi zadovoljen navijač domačih Luka.

Včerajšnji dogodek je dokaz, da se s psovkami s tribune splača pritiskati na sodnika.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: